Termeni si conditii

Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Tratamente naturale. Site-ul Tratamente naturale este proprietatea PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL, cu sediul in Craiova, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/2242/2018.

Odata cu utilizarea site-ului (accesul si navigarea) acceptati si sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta, si luati la cunostinta Politica de Confidentialitate.

In cazul in care nu sunt de acord cu Termenii si Conditiile impuse sau cu Politica de Confidentialitate, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului, PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesul pe site

PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL va acorda permisiunea de utilizare a site-ului Tratamente naturale sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:

 1. este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii;
 2. este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL;
 3. este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului, exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat;
 4. este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului;
 5. sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-lui;
 6. este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

Acest site contine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRLPRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Va recomandam sa luati cunostinta despre termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul Tratamente naturale.

Serviciile oferite

Tratamente naturale ofera o serie larga de servicii online, incluzand dar nelimitandu-se la functionalitati de prezentare comparativa, in functie de pret, a ofertelor de produse si servicii ale magazinelor online. Tratamente naturale pune la dispozitia utilizatorilor sai informatii despre produsele si serviciile aflate in ofertele mai multor magazine online si stabileste legaturi de tip web catre magazinele care comercializeaza aceste produse sau servicii. Tratamente naturale nu vinde produsele si serviciile prezentate pe site si nu are statut de intermediar, mandatar sau comisionar in raporturile comerciale initiate pe baza informatiilor prezente pe site. Tranzactiile de vanzare-cumparare a produselor prezentate in cadrul site-ului au loc exclusiv intre utilizatorul site-ului Tratamente naturale si magazinele online listate in cadrul Tratamente naturale.

Responsabilitatile Tratamente naturale fata de produsele prezentate

Tratamente naturale:

 • nu garanteaza in niciun mod pentru continutul aparut pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai.
 • nu isi asuma absolut nicio raspundere pentru oricare dintre schimbarile de pret aparute la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube sau pentru pierderi de profit.
 • nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau a produselor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in totalitate proprietarii site-urilor respective.
 • nu este responsabil pentru pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie. Tratamente naturale nu garanteaza ca descrierile produselor sau ale altor continuturi aparute pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt in totalitate complete.
 • nu garanteaza si nici nu este responsabil in niciun fel daca produsele achizitionate de dumneavoastra nu corespund scopurilor concrete pentru care au fost cumparate.
 • nu este in niciun fel responsabil daca apar neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora, sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie pe care o puteti avea va fi adusa magazinului/magazinelor de la care ati efectuat comenzi in momentul receptionarii produselor, urmand ca acestea sa fie rezolvate de acestia.
 • nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului, ori al serviciilor furnizate de site.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori, numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Continutul incarcat pe site

Tratamente naturale ofera o varietate de servicii pentru a va asista in cumparaturile de produse. Tratamente naturale ofera informatii privind produse si comercianti si ofera linkuri catre comerciantii care vand produsele listate. Produsele listate pe site-ul Tratamente naturale sunt vandute de catre alti comecianti (terte persoane), si nu de Tratamente naturale.

Tratamente naturale nu garanteaza ca descrierile, preturile si comentariile sau alte tipuri de continut aparute pe site, indiferent de sursa, sunt corecte, complete, de incredere, fara erori sau actualizate. Continutul Tratamente naturale este oferit pentru scopuri informationale si nu constituie publicitate facuta unui produs, comerciant, vanzator sau serviciu.

Continutul Tratamente naturale poate fi utilizat numai in scopuri de informare, iar orice utilizare in scopuri comerciale se va face numai cu acordul scris al Tratamente naturale si al reprezentantilor legali ai Tratamente naturale.

Limitari de responsabilitate

PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL, in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului Tratamente naturale si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.

Orice utilizator recunoaste si este de acord ca PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL ori reprezentantii sai legali, directorii, agentii sau afiliatii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt, minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de profit, redirectionarea clientelei, obtinerea de avantaje directe sau indirecte de catre orice utilizator din asocierea unor nume si imagini personale sau comerciale sau publice ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea website-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de website utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop.

Orice utilizator este de acord sa protejeze si sa asigure pe PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai prin asumarea propriei responsabilitati pentru orice activitati sau actiuni proprii sau savarsite de un tert prin utilizarea datelor sale de inregistrare, cu stiinta utilizatorului sau in mod fraudulos ca urmare a neglijentei utilizatorului in asigurarea securitatii propriilor date si care, in orice circumstanta ar putea angaja in orice fel raspunderea acestora impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, somatii, pierderi, daune, costuri (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), cheltuieli de judecata (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), decizii, amenzi, sau orice alte obligatii rezultate din sau conexe oricarei actiuni a utilizatorului privind sau rezultand din accesarea sau folosirea serviciului.

PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL prin intermediul website-ului Tratamente naturale in calitate de administrator si proprietar al acestuia isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site prin sine insusi sau printr-un tert in nume propriu sau in numele unui tert. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea spoturilor publicitare si a promotiilor precum si a modului de desfasurare si prezentare pe website nu necesita acordul vizitatorilor si orice schimbari, alterari, modificari ale spatiului si continutului publicitar pot fi realizate fara anunt prelabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.

PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL nu acorda nicio garantie si nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu facut disponibil de catre sau oferit de catre o terta parte, fie ea persoana fizica sau juridica, prin intermediul Tratamente naturale sau prin orice legatura cu un site realizata prin orice modalitate, asa cum nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut aparut in orice banner sau alt fel de material publicitar.

PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL nu va fi parte la si nu va fi tinuta in niciun fel responsabila pentru monitorizarea sau realizarea efectiva a oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produsele sau serviciile afisate in cadrul website-ului, indiferent daca incheierea ei si orice eventuala plata se realizeaza prin mijloace tehnice oferite de website sau prin alte mijloace. Tranzactia va fi guvernata de regulile agreate si consimtite de utilizator (in calitate de vanzator sau cumparator) si tertul respectiv. Tratamente naturale nu are rolul de intermediar pentru magazinele listate pe site si nici nu vinde sau revinde produsele prezentate.

Utilizarea site-ului de catre minori

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

Tratamente naturale recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si a site-ului.

Garantii

Accesand si utilizand website-ul Tratamente naturale sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati: a) sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar; b) sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de Tratamente naturale, administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii sai; c) sa aparati administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii si sa ii sustineti pe acestia ca nefiind raspunzatori cu privire la orice fel de pretentii, revendicari, reclamatii, daune, obligatii, pierderi, costuri sau datorii, cereri (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) provenite din:

 1. accesarea, vizitarea, utilizarea website-ului;
 2. incalcarea din partea dumneavoastra, ca si utilizator, sau a oricaror terti a oricaror termeni si conditii enuntate in prezentul document;
 3. incalcarea de catre orice utilizator, vizitator, client a oricaror drepturi ale unei terte parti care poate fi utilizator, vizitator, client in calitate de persoana fizica si juridica;
 4. orice pretentie rezultand din cauzarea oricarei daune unei terte parti ca urmare a postarii, vizionarii sau utilizarii unui material incarcat de catre dumneavoastra pe Tratamente naturale.

Disponibilitatea serviciului

PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului Tratamente naturale in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului Tratamente naturale, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si PRONEXUS DIGITAL MARKETING AGENCY SRL sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Tratamente Naturale de VANDA PLANT

Vanda Planta SRL, prezentă pe piața românească din 1992, este lider în domeniul tratamentelor naturale. Dedicați cercetării și promovării sănătății prin plante, ne mândrim cu o abordare științifică riguroasă și transparentă. Misiunea noastră este să oferim soluții naturale, eficiente și sigure, având la bază principiile solide ale științei. Echipa noastră, compusă din experți în fitoterapie și biologi, asigură calitatea și integritatea fiecărui produs.

Toate articole scrise de Tratamente Naturale de VANDA PLANT ▸